..heeft u nog info voor ons waar we heerlijk vlak kunnen fietsen, dan horen wij het graag via het contact emailadres of via het gastenboek

Dinsdag 14 april 2015 camperplaats Goch.

Eindelijk is het wachten voorbij en kunnen we weg. De operatie aan de bijholtes van Ada is voorspoedig verlopen, zodat we met een gerust hart kunnen vertrekken. Eerst nog even de kids in Etten Leur een knuffel geven en dan op naar Goch, waar we in ieder geval eerst naartoe moeten om de electrische fiets na te laten kijken. We arriveren rond de klok van half negen. Het staat er aardig vol, iets wat we totaal niet verwacht hadden, het is tenslotte dinsdagavond 13 april. We vinden een plekje aan de eerste strook. Het voelt gelijk weer vertrouwd om hier te staan. Zelfs Boemer en Rossi weten nog waar ze naartoe moeten voor hun behoeftes.

Woensdag 15 april 2015 camperplaats Goch

Wat een rust hier. We hebben dan ook weer heerlijk geslapen We doen lekker rustig aan. Eerst een paar slippers kopen en een kaartje voor internet bij de Aldi. Ook kwam ik er nog achter dat ik m'n voorzet zonnebril vergeten was. Nu had ik wel een zonnebril bij me, maar was van sterkte niet echt goed meer, dus ook die maar even een nieuwe gekocht. Prijs viel mee. Het weer is fantastisch, zodat we toch een tochtje gemaakt hebben naar Weeze. De rest van de dag lekker gerelaxed en tot laat buiten gezeten.

Donderdag 16 april. Camperplaats Goch.

Het weer is weer super. We maken een fietstocht langs de Niers. Het blijft een leuke tocht. In Gennep halen we nog even wat dingen die men in Duitsland niet heeft en fietsen langs een andere route terug naar Goch. In Siebengewald laten we een lekker ijsje naar binnen glijden. De camperplaats staat inmiddels, met het weekend in aantocht, weer aardig vol.

Vrijdag 17 april Camperplaats Goch

Vandaag gaat de fiets naar de fietshersteller en kan pas om 17:00 uur gehaald worden. Het wordt dus een rustdagje. Het is bewlokt met een regelmatig zonnetje, dus niet erg. We gaan de plaats in en shoppen van winkel naar winkel. Om 5 uur de fiets gehaald en alles werkt weer naar behoren.

Zaterdag 18 april Camperplaats Goch

Bbbbbbrrrrrrrrr om acht uur s'morgens drie graden. We blijven dus nog even in ons bedje en geven Boemer en Rossi de opdracht om nog even stil te zijn. Het gaat aan de lucht te zien toch een mooi dag worden met strakblauwe hemel. We beginnen met de dagelijkse rituelen, zoals het kammen van de doggies en een lekker bakkie leut. Om half elf stappem we op de fiets om via een voor ons nieuwe route uit te komen in Bedburg Hau. Dan richting Kleve, waar we de lunch nuttigen in het centrum bij de waterloop. We bekijken ook gelijk even de camperplek bij het station. Hier is altijd veel commotie over zodat we dit met eigen ogen wel eens wilden zien. Via Kranenburg fietsen we naar Groesbeek en vandaar naar Milsbeek door een mooie streek met veel rust en veel fietsers. Via Kessel terug naar ons huisje. Al met al toch een fietstochtje van 65 kilometer wat met deze fietsen natuurlijk een fluitje van een cent is. Zoals we thuis op zaterdag frietjes eten doen we dat nu ook. al was het wel even zoeken naar een cafetaria omdat de tent waar we het normaal halen dicht was i.v.m vacantie.

Zondag 19 april Camperplaats Gau Algesheim ( foto's CP )

Zondag al vroeg vertrokken uit Goch voor een ritje van ongeveer 300 kilometer. Verkeer was er nauwelijks, behalve dan in de grote plaatsen zoals Keulen en Koblenz. Om 12 uur komen we aan op de CP. Een mooie camperplaats met alle voorzieningen. 4 euro staangeld en 2 euro voor stroom ( eventueel). Water en lozen is gratis en er kunnen er zo'n 40 staan. We zijn dus ruim op tijd om onze zoon op TV te zien bij "Ondernemerszaken" waarin hij zijn bedrijf aan het promoten is als sales director voor Europa. Leuk om te zien en zo trots als een pauw natuurlijk. Half in de middag verkennen we de omgeving een beetje en zien dat er mooie aangelegde nieuwe fietspaden zijn met een keur aan routes, zodat we hier wel een paar dagen zoet zijn.

Foto's fietocht Gau Algesheim

Maandag 20 april Camperplaats Gau Algesheim

Vandaag Ada jarig en wordt 63. Het is prachtig weer en de felicitaties stromen binnen. Na de koffie met gebak fietsen we naar Bingen via een splinternieuw fietspad. Hier steken we met een pont over naar Rudesheim en bekijken de plaats. In het centrum drinken we op de markt koffie en kunnen de hondjes even rennen. Hierna fietsen we verder langs de Rijn naar Geisenheim en Winkel om uit te komen in Eltville. Hier keren we terug naar Winkel waar we de boot pakken naar de overkant waar de plaats Ingelheim ligt. In het centrum drinken we nog wat en gaan dan terug naar de camper waar de koffie met gebak ons goed doet smaken. s'Avonds facetimen we nog met de kids en horen dat Patrick naar Amerika is voor zaken aangaande zijn bedrijf. Ook met Marcia, al Forelbakkend, kletsten we nog wat bij.

Dinsdag 21 april Camperplaats Gau Algesheim.

Het is nog steeds prachtig weer . De ochtend bestaat uit wat huishoudelijke taken. Na de lunch fietsen we de Obstroute. Deze heb ik vooraf even via internet in de fietsnavigatie gezet, zodat we geheel bewegwijzerd de route kunnen volgen. Een heel mooie route met aardig wat klimmetjes erin. Nou jah klimmetjes!!! gelukkig reden we de goede kant uit want dit keer was het geen klim van 13 %, maar een afdaling. Andersom gereden hadden we het waarschijnlijk niet gered. Het was een fantastische route van 50 kilometer met veel bezienswaardigheden en heeeeeeeeeeeeeel veel rust. Boven ons was het drukker met het vliegverkeer van en naar Frankfurt. In Ingelheim eten we een ijsje en gaan weer terug naar de camper waar we besluiten om nog een dagje te blijven.Onze eerste week zit er weer op. Een week met heel veel mooi weer en aardig wat fietskilometers n.m 240 km

Foto's fietstocht Bacharach

Foto's CP Bingen

Donderdag 23 april Camperplaats Aschaffenburg ( foto's CP )

Vandaag aangekomen in Aschaffenburg op een grote camperplaats langs de rivier de Main. Vanaf de camperplaats hebben we een mooi uitzicht op het in de verte gelegen kasteel wat de blikvanger van deze plaats is. We staan op het mooiste plekkie van de camperplaats direct aan de main. De camperplaats zelf is groot. Stroom is aanwezig tegen betaling van 50 eurocent per kilowatt. De CP is erg goedkoop en hoe langer je staat des te goedkoper. Lang hebben we niet genoten door de val van Ada uit de camper waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Hier zijn foto's van de prothese gemaakt en de knie bleek op diverse plaatsen zwaar gekeusd te zijn waardoor er van fietsen niets meer zal komen. We blijven hier zo'n tien dagen staan om de knie rust te geven. Er komt weinig herstel, zodat we besluiten terug te rijden naar Rotterdam om daar alsnog naar haar knie te laten kijken. Hier kregen we het advies "rust, rust, rust", zodat we besluiten niet naar huis te gaan, maar terug naar Goch om daar de komende weken in ieder geval verzekerd te zijn van rust.

Fietstocht Aschaffenburg

Camperplaats Kleinwaldstadt

Zondag 3 mei Camperplaats Goch

Hier hebben we een groot aantal weken gestaan. Weken die enorm gezellig waren doordat je in die weken veel mensen leert kennen en met elkaar de gezelligheid opzoekt. In al die weken hebben we elkaar ook geholpen met diverse kluswerkzaamheden. Het is ook heel anders camperen t.o.v wat we normaal doen en zodoende niet echt met mensen in contact komen. Zo hebben we Ron en Marijke leren kennen, Willem en Corry, Gerrit en Anette, Henk en Trudy, Gunther en Maria, enz enz.. Ron, met zijn technische kennis, heeft mij ook geholpen met diverse probleempjes aan mijn camper, zoals het sissende gasstel en de satelietschotel. In de laatste anderhalve week is Ada ook weer op de fiets geklommen om proberen te fietsen. Gelukkig, het gaat nog en dat geeft een berg tevredenheid. 13 juni zijn we uiteindelijk naar huis gegaan, om na vier weken hier weer terug te keren. Wederom zien we vele bekenden wat enorm leuk is. We hebben echt een toffe tijd gehad de afgelopen maanden ondanks het feit dat we de fiets bijna niet aangeraakt hebben.

top