Onze doggies
een Shih Tzu met de naam
"Boemer
"
en een Shih Tzu met de naam
"Rossi"

Onze hond is een Shih Tzu met de naam Boemer, geboren op 21 juni 2008. Het is een reutje al piest hij nog steeds als een teefje. Op zich niet erg hoor want bij het wandelen stopt hij tenminste niet bij iedere boom om daar een paar druppels neer te leggen. Hij gaat altijd mee op reis, wherever we go.
Tijdens onze fietstochten is hij een trouwe metgezel achterop de fiets, en ondanks de vele duizenden kilometers die hij er al op heeft zitten, vindt hij het nog steeds een genot om in dat bakkie te zitten.
Bij het horen van zijn naam denk je overigens gelijk aan een kruising. Dit komt omdat we in eerste instantie op zoek waren naar een boemer. Toen we deze Shih Tzu zagen waren we gelijk verkocht en hebben hem toen maar de roepnaam Boemer gegeven. Het is een verschrikkelijk lief hondje. Een voor ons goede eigenschap is dat hij nauwelijks blaft en geen haren verliest. Wel moet hij twee keer per dag geborstelt of gekamt worden, al is dit geen probleem. Soms wel een probleem is het eten. Hij eet namelijk geen brokken maar alleen vers vlees. Onze diepvries in de camper gebruiken we dus alleen maar voor voedsel voor onze doggy. De eerste reizen gaven we wel brokken en stond hij vrijwel altijd aan de diaree. Veel bekijks heeft hij altijd wel. Zal wel door zijn uitstraling komen denk ik.

Inmiddels heeft ook Boemer een reismaatje. Rossi, geboren op 16 juni 2013 . Hij komt van de kennel "Wilacks) . Hier is twaalf weekjes oud en is inmiddels al vijf jaar bij ons gezinnetje. Inmiddels gaat het uitstekend met die twee en zijn nu al vriendjes voor het leven. De fietsmand jhebben we ingeruild voor een doggyride voor zodat ze gezellig naast elkaar de wondere wereld kunnen bekijken.

Hieronder de vader van Rossi, ooit Nederlands kampioen.


En dit is natuurlijk Boemer.....  

boemer

top

fotoalbum Boemer

fotoalbum Rossi