Wij zijn, Jacob en Ada, . We werken beiden niet meer zodat we per jaar een kleine vijf maanden weg zijn met de camper. We hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. Onze zoon is getrouwd met zijn grote liefde Claudine en samen hebben ze inmiddels drie schatten van kinderen met de namen Storm 7 jaar, Kick 5 jaar en....een zusje Pip die bijna twee is. . Onze dochter Marcia is getrouwd met Martijn, die ook een zoontje heeft met de naam Robert.

We wonen in een tussenwoning in een "ster in de Lagune", welke we helemaal naar onze wensen hebben verbouwd en ingericht. Onze tuin hebben we inmiddels ook aangepast aan het camperen. Zo hadden we een mooie vijver in de tuin, maar inmiddels is die vijver weg en zijn er bijna alleen maar terrastegels te ontdekken in de tuin achter ons huis. Hebben we hobby's?. Als je achter de computer zitten een hobby kan noemen is dat er één van. Zelf heb ik als hobby lekker de natuur in met de fiets. Uiteraard fietsen we tijdens onze reizen ook veel en zijn totaalafstanden van 1000 to 1500 km per reis geen uitzondering. Verder hebben we twee geweldige doggies. Het zijn Shih Tzu's met de namen Boemer en Rossi. Jullie zullen zeggen ..... Boemer?, dat is toch een ander ras!!!!. Klopt, maar we waren ook eigenlijk op zoek naar dit ras en kwamen uit op een Shih Tzu. Toen we een naam moesten verzinnen zeiden we tegen elkaar, dan noemen we hem toch Boemer.. Boemer is beige bruin en Rossi zwart wit van kleur. Ze gaan ook altijd mee met de camper en gaan we fietsen, dan zitten ze prinsheerlijk in de fietskar, voorzien van airco voor als het warm is.

Photobucket

Op deze website willen wij onze ervaringen tijdens de gemaakte reizen, fietstochten en foto's dan ook graag met jullie delen. Wij wensen iedereen een aangenaam bezoek op onze site, veel plezier en kom nog eens een keertje terug. Heb je suggesties, laat het ons weten via het gastenboek of stuur een mailtje

groetjes Jacob en Ada en pootjes van onze waakhondjes "Boemer" en "Rossi"


top

top