Wij zijn, Jacob en Ada, . We werken beiden niet meer zodat we per jaar een kleine zes maanden weg zijn met de camper. We hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. Onze zoon is getrouwd met zijn grote liefde Claudine en samen hebben ze inmiddels drie schatten van kinderen met de namen Storm 11 jaar, Kick 9 jaar en....een zusje Pip van vier. Onze dochter Marcia is getrouwd met Martijn, die ook een zoon heeft met de naam Robert. Martijn en Marcia bezitten een schitterende boot en maken mooie reizen.

Sinds 2016 hebben we onze woning in Willemstad verruild voor een mooi appartement in Etten Leur. Lekker alles gelijkvloers en, voor ons heel belangrijk, geen tuin meer. Ook een super bijkomstigheid is dat we bijna naast de kleinkinderen wonen zodat we hen wat vaker zien. Hebben we hobby's?. Als je achter de computer zitten een hobby kan noemen is dat er één van. Ook het volgen van onze kleinzoon Storm is inmiddels een aardige hobby. Hij is selectiespeler bij NAC in het elftal van de 012. Kick, ons andere toppertje, speelt bij Unitas 30. Pip, de jongste telg, voetbalt inmiddels ook bij Unitas maar heeft daarbuiten nog meer bezigheden.

Hebben als hobby lekker de natuur in met de fiets. Uiteraard fietsen we tijdens onze reizen ook veel en zijn totaal-afstanden van 1000 tot 1500 km per reis geen uitzondering. Verder hebben we twee geweldige doggies. Het zijn Shih Tzu's met de namen Boemer en Rossi. Jullie zullen zeggen ..... Boemer?, dat is toch een ander ras!!!!. Klopt, maar we waren ook eigenlijk op zoek naar dit ras en kwamen uit op een Shih Tzu. Toen we een naam moesten verzinnen zeiden we tegen elkaar, dan noemen we hem toch Boemer.. Boemer is beige bruin en Rossi zwart wit van kleur. Ze gaan ook altijd mee met de camper en gaan we fietsen, dan zitten ze prinsheerlijk in de fietskar, zonodig voorzien van airco voor als het warm is.

Op deze website willen wij onze ervaringen tijdens de gemaakte reizen, fietstochten en foto's dan ook graag met jullie delen. Wij wensen iedereen een aangenaam bezoek op onze site, veel plezier en kom nog eens een keertje terug. Heb je suggesties, laat het ons weten via het gastenboek of stuur een mailtje. Wil je een link op onze site?, ook dan kun je een mailtje sturen en we zetten je erbij.

groetjes Jacob en Ada en pootjes van onze waakhondjes "Boemer" en "Rossi"


top

top